Congresrapportage

04-10-2019

In november van dit jaar zullen zowel Chris als Josh hun congresverslaggevingstaken vervullen - Chris voor ITEA in Barcelona op het Smart City World Expo Congress en Josh voor ARTEMIS-IA in Helsinki op het EFECS 2019 Congress.

Het bijwonen van dergelijke evenementen als 'reporter' is een van de diensten van CPLS - het geeft de klant een toegewijd instrument om verslag te doen van belangrijke presentaties, plenairen en workshops, maar ook de mogelijkheid om keynote sprekers en andere leden van de gemeenschap van over de hele wereld te interviewen.

Voor ITEA en ARTEMIS-IA zijn de evenementen de bron van menselijke middelen en materiaal voor hun interne tijdschriften en websiteartikelen. Deze media helpen hun achterban en stakeholders informeren over de trends in technologie en innovatie die zich zowel op Europees als op wereldschaal voordoen.

Wij als verslaggevers krijgen natuurlijk de kans om ons te vermengen in de fascinerende werelden van onze klanten en om een beetje van de gaststad en haar culturele aanbod te zien. Het is hard werken maar de moeite waard. Kan dit iets zijn voor uw bedrijf of organisatie? Neem dan contact op.