Josh voorstellen!

25-10-2018

Ik ben Josh, een copywriter die vooral gedreven wordt door nieuwsgierigheid en liefde voor leren. Ik kom oorspronkelijk uit het zuiden van Engeland en woon al drie jaar in Nederland (en er zullen er nog veel meer volgen). Ik breng een passie voor schrijven met me mee en het vermogen om snel te leren op het werk, wat zich allebei vertaalt in een vlotte doorlooptijd van allerlei taken.

Als student Geschiedenis en Genderstudies, en in verschillende rollen als leraar Engels / Immigratiemedewerker in China, als algemeen secretaris van een debatterende vereniging in Wales en als vrijwilliger van een kinderhulplijn in Nederland, heb ik altijd de dingen nagestreefd die mij interesseren. Dit leidde natuurlijk tot copywriting, redactie en vertaling van werk met het Amsterdamse Spotzer, een white-label provider van digitale marketingoplossingen voor grote ondernemingen die zich richten op kleine bedrijven. Deze baan was persoonlijk bevredigend en gaf me de kans om in dezelfde week kennis te maken met de innerlijke werking van een airconditioner, uitvaartcentrum en bulldogfokkerij. Ik kijk ernaar uit om bij CPLS te werken, zodat ik diverse projecten en mensen kan blijven tegenkomen en tegelijkertijd een hoger niveau van werk kan aanpakken dan voorheen mogelijk was.

Na het schrijven van mijn Masterscriptie over het gebruik van financiële en medische smartphone-apps op sportprojecten (gebaseerd op interviews met internationale NGO-leiders), wil ik ook graag op de hoogte blijven van de technologische ontwikkelingen en mijn kennis van wat er wereldwijd gebeurt verdiepen. De kans om in contact te komen met technologieleiders en deel uit te maken van het proces van het overbrengen van de boodschap en het verslag van conferenties was een groot pluspunt voor deze rol.

Ik kijk ernaar uit om samen te werken!