Technische vertalingen in tientallen talen

Naast onze diensten van het Nederlands naar het Engels en het Engels naar het Nederlands, werkt CPLS als servicepunt voor vertalingen in een groot aantal andere talen. Of u nu een technisch artikel in het Deens of Italiaans wilt vertalen of een filmpje in het Turks ondertitelen, wij kunnen een beroep doen op ons wereldwijde netwerk van deskundigen om u binnen enkele dagen de gewenste dienst te verlenen.

Een breed assortiment om uit te kiezen

CPLS is al meer dan 20 jaar actief in de vertaalwereld en heeft een sterk netwerk opgebouwd van vertalers die gespecialiseerd zijn in vrijwel alle veel gesproken talen, van Frans, Duits en Spaans tot Arabisch, Mandarijn en Japans. U hoeft alleen de doeltaal en de tekst aan te leveren en wij doen de rest.

Decennia van ervaring

In de loop der jaren zijn wij in ons werk als taalservicebureau met de meest uiteenlopende domeinen in aanraking gekomen. Hoewel we geen voorbeelden van interne documenten kunnen geven vanwege de vertrouwelijkheid van de klant, ging het onder meer om Franse textielrichtlijnen voor een internationale ontwerpstudio en veiligheidsinformatie voor een wereldwijd opererend bouwbedrijf. In het laatste geval zorgden we voor Bulgaarse, Hongaarse, Roemeense en Portugese vertalingen van een voiceover en vragen voor een gezondheids- en veiligheidsvideo, zodat het bedrijf gemakkelijk al zijn markten met dezelfde middelen kon bereiken.

Voor vertaalcombinaties van Engels, Nederlands en/of bijna elke veel gesproken taal, aarzel niet om contact op te nemen.

Volg ons op LinkedIn, Twitter en Facebook