Referentie TU/e

De Technische Universiteit Eindhoven is een Europese topuniversiteit voor wetenschap en technologie, in 1956 opgericht door het bedrijfsleven, de lokale overheid en de academische wereld. Gelegen in het hart van een van de krachtigste technologiecentra ter wereld, Brainport Eindhoven, is de TU/e een topspeler in de samenwerking met hightech industrieën. En met onderwijs en onderzoek van topkwaliteit verlegt de TU/e de grenzen van de wetenschap en helpt zij bij het ontwerpen van oplossingen voor de zeer complexe problemen van vandaag en morgen.


CPLS helpt de TU/e al meer dan 20 jaar met het communiceren van haar kwaliteiten en prestaties. Van artikelen die in tijdschriften en de nationale pers (Female academics are too scarce. So their applications are going to the top of the pileWhisper it - Greek theatre's legendary acoustics are a myth) zijn verschenen tot inaugurele lezingen, studiemededelingen en beleidsdocumenten (Collaborate with social and economic impact, Scientific integrity). Onze vertalers besteden veel aandacht aan de Amerikaans-Engelse voorkeur en zorgen ervoor dat de specifieke terminologie van de TU/e en de voorkeuren van de verschillende disciplines en afdelingen getrouw worden weergegeven in de Engelse vertalingen.

Vaak is er behoefte aan een snelle publicatie van informatie - en de TU/e weet dat zij wat dat betreft op kwaliteit kan rekenen. Snelle doorlooptijden mét een dubbele controle.

Heeft u een academische Engelse check of vertaling nodig? Neem vandaag nog contact op.

Volg ons op LinkedIn, Twitter en Facebook