Referentie TU/e

De Technische Universiteit Eindhoven is een Europese topuniversiteit voor wetenschap en technologie, opgericht in 1956 door het bedrijfsleven, de lokale overheid en de academische wereld. Gelegen in het hart van een van de krachtigste technologiecentra ter wereld, Brainport Eindhoven, is de TU/e een topspeler in de samenwerking met hightech industrie├źn. En met onderwijs en onderzoek van topkwaliteit verlegt de TU/e de grenzen van de wetenschap en helpt zij bij het ontwerpen van oplossingen voor de zeer complexe problemen van vandaag en morgen.


CPLS helpt de TU/e al meer dan 20 jaar haar kwaliteiten en prestaties te communiceren. Van artikelen die in tijdschriften en de nationale pers (Female academics are too scarce. So their applications are going to the top of the pileWhisper it - Greek theatre's legendary acoustics are a myth) zijn verschenen tot inaugurele lezingen, studiemededelingen en beleidsdocumenten (Collaborate with social and economic impact, Scientific integrity). Wij besteden veel aandacht aan de Amerikaans-Engelse voorkeur en zorgen ervoor dat de specifieke terminologie van de TU/e en de voorkeuren van de verschillende disciplines en afdelingen getrouw worden weergegeven in de Engelse vertalingen.

Vaak is er behoefte aan een snelle publicatie van informatie - en daar weet de TU/e dat zij op kwaliteit kan rekenen. Turnaround met een dubbele controle, dubbel snel.

Volg ons op LinkedIn, Twitter and Facebook