OVER ONS

Het begint met weten wat de business van de klant is, dat is de sleutel om te anticiperen op de behoeften van de klant, om oplossingen en kansen te creëren die ze misschien zelf niet kunnen vinden.


Dit is het credo van CPLS. Het geeft klanten een extra dimensie en voegt waarde toe aan de opdracht. Het maakt 'woorden' een krachtig instrument, of het nu gaat om een ​​wetenschappelijk artikel, een commerciële flyer, een jaarverslag, een persbericht of een vitaal intern communiqué. Of u wil informeren, inspireren, verkopen of entertainen. Van bankieren tot technologie. Onze opdrachten omvatten risicobeoordelingen, financiële analyses, tentoonstellingsaffiches, zakelijke tijdschriften, presentaties, websites - in feite vrijwel elke vorm van zakelijke communicatie, intern en extern.

Kwaliteit met snelheid is ons motto. En dat wordt mogelijk gemaakt door 'te weten wat de business van de klant is'. Het betekent dat we met een hoge en zelfs groeiende efficiëntie kunnen werken. Dat loont qua kosten. En kwaliteit. 

Wie zijn onze klanten?

Onze klanten zijn voornamelijk Nederlandse (internationale) bedrijven en organisaties op het gebied van technologie, innovatie, onderzoek en kennis. Klanten voor wie effectieve communicatie een waardevol instrument is voor een krachtige positionering in de felle concurrentiestrijd waarin zij opereren. 

Het verschil maken tussen een concept/product/dienst 'hebben' en het 'verkopen'. Of het motiveren van medewerkers, aantrekken van financiering, het vinden van partners, doelgroepen inspireren. Wij helpen u het belangrijkste ingrediënt te vinden om uw behoefte om te zetten in een resource.


Een selectie van klanten:

Brainport Development

ECSEL-JU

EmulTech
Flowid
Info.nl
ITEA
Ministerie Infrastructuur & Waterstaat
Provincie Noord-Holland
Rabobank
TNO
TU/e