Referenties Midden- en Kleinbedrijven

In veel opzichten zijn MKB's het levensbloed van de economie - van innovatieve start-ups tot toeleveranciers. Deze bedrijven en organisaties zorgen ervoor dat de pols van het bedrijfsleven steeds sneller slaat en dat de economie en de samenleving van hun inspanningen profiteren. CPLS is er om een helpende hand te bieden, vooral op het internationale podium dat de basis vormt voor de bloei van MKB's. Hier zijn er een paar voorbeelden om uw interesse te wekken.


Zoals Topic Embedded Systems, waarvan we onlangs de nieuwe website hebben vertaald zodat het bedrijf zich beter kan profileren op de internationale markten. In nauwe samenwerking met het communicatie- en productmanagementteam heeft CPLS ervoor gezorgd dat de nieuwe Topic-website een goed beeld geeft van waar het bedrijf voor staat.

Of de Pivot Park Life Science Campus, waar diverse bedrijven, onderzoekscentra en andere organisaties op het gebied van hoogwaardige farmaceutica gevestigd zijn. We vertalen regelmatig artikelen die de mensen en het werk daar profileren.

En niet te vergeten nauwe samenwerkingsrelaties, zoals die met de marketingcommunicatiespecialist ECHT die corporate branding en profilering voor klanten ondersteunt. Wij zorgen ervoor dat de teksten niet alleen perfect Engels zijn, maar ook juist voor de beoogde lezers.

Volg ons op LinkedIn, Twitter and Facebook