Referenties midden- en kleinbedrijven

In veel opzichten zijn mkb's het levensbloed van de economie - van innovatieve startups tot toeleveranciers. Deze bedrijven en organisaties zorgen ervoor dat de pols van het bedrijfsleven steeds sneller slaat en dat de economie en de samenleving van hun inspanningen profiteren. CPLS is er om een helpende hand te bieden, vooral op het internationale podium dat de basis vormt voor de bloei van mkb's. Hier zijn een paar voorbeelden om uw interesse te wekken.


Topic Embedded Systems bijvoorbeeld, waarvan we onlangs de nieuwe website hebben vertaald zodat het bedrijf zich beter kan profileren op de internationale markten. In nauwe samenwerking met het communicatie- en productmanagementteam heeft CPLS ervoor gezorgd dat de nieuwe Topic-website een goed beeld geeft van waar het bedrijf voor staat.

Of de Pivot Park Life Science Campus, waar diverse bedrijven, onderzoekscentra en andere organisaties op het gebied van hoogwaardige farmaceutica gevestigd zijn. We vertalen regelmatig artikelen waarin een profiel wordt geschetst van zowel de mensen als het werk op de campus.

En laten we nauwe samenwerkingsverbanden niet vergeten, zoals die met de marketingcommunicatiespecialist ECHT die corporate branding en profilering voor hun klanten verzorgt. We zorgen ervoor dat de teksten een perfecte Engelse spelling en grammatica check hebben ondergaan en dat ze ook passen bij de beoogde lezers.

Als u op korte termijn een vertaling van Engels naar Nederlands of Nederlands naar Engels nodig hebt, neem dan vandaag nog contact met ons op!

Volg ons op LinkedIn, Twitter en Facebook