Daar bij de belangrijkste evenementen

Of het nu gaat om de EUREKA Innovatie Week in Stockholm, het EFECS-congres in Lissabon of het Smart City Expo Wereld Congres in Barcelona, CPLS is er aanwezig om verslag uit te brengen over de belangrijkste momenten. Dit kan resulteren in een reeks artikelen voor een Cluster Magazine, nieuwsbrieven op een online platform, persberichten over de laatste trends en innovaties of input voor een whitepaper. Onze klanten hebben het voordeel van een toegewijde verslaggever die zich specifiek richt op die gebieden die als het meest bepalend worden beschouwd in het terrein waar onze klanten actief zijn.

Zorgen dat kennis kan worden gedeeld

Tot nu toe hebben we meer dan een dozijn wetenschaps-, technologie- en innovatieconferenties op deze manier behandeld, wat een toegevoegde waarde heeft voor de communicatiemiddelen waarop onze klanten kunnen putten om hun gemeenschappen en daarbuiten te informeren of om hun initiatieven bekend te maken en nieuwe klanten en belanghebbenden te contacteren. Dit helpt ons ook om in de voorhoede te blijven van de ontwikkelingen op allerlei innovatieve gebieden, zodat we nooit in de war raken door de inhoud van uw briefing. Naast het schrijven op basis van presentaties, workshops en paneldiscussies, voeren we vaak ook interviews uit om extra inzichten te krijgen die uw artikel naar een hoger niveau kunnen tillen. Deze interviews helpen ons ook om een langdurige relatie op te bouwen met onze klanten, een aantal van wie we al tien jaar of meer samengewerkt hebben.

Een toegewijde verslaggever als u er een nodig hebt

Als u geïnteresseerd bent in een toegewijde verslaggever op een toekomstig congres, neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Als richtlijn geldt dat ons tarief varieert van 750 tot 900 euro voor een volledige dag, plus reis- en verblijfkosten. De copywriting die volgt is gebaseerd op ons uurtarief van 90 tot 120 euro, afhankelijk van de complexiteit van het materiaal.

Om de perfecte reporter te vinden voor uw volgende grote evenement, neem contact met ons op!

Volg ons op LinkedIn, Twitter and Facebook