Daar bij de belangrijkste evenementen

Aanwezig bij de belangrijkste evenementen

Of het nu gaat om de EUREKA Innovatie Week in Stockholm, het EFECS-congres in Lissabon of het Smart City Expo Wereld Congres in Barcelona, CPLS is er aanwezig om verslag uit te brengen over de belangrijkste momenten. Dit kan resulteren in een reeks artikelen voor een Cluster Magazine, nieuwsbrieven op een online platform, persberichten over de laatste trends en innovaties of input voor een whitepaper. Onze klanten hebben het voordeel van een toegewijde verslaggever die zich specifiek richt op die gebieden die als het meest bepalend worden beschouwd in uw vakgebied.

Zorgen dat kennis kan worden gedeeld

Tot nu toe hebben we verslag gedaan van meer dan een dozijn wetenschaps-, technologie- en innovatieconferenties. Zo hebben onze klanten een grote voorraad aan bronnen waaruit ze kunnen putten om mensen binnen en buiten hun gemeenschap te informeren, initiatieven bekend te maken en nieuwe klanten en stakeholders aan te trekken. Dit helpt ons ook om op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen op allerlei innovatieve gebieden, zodat we nooit met een mond vol tanden staan door de inhoud van uw briefing. Naast het schrijven op basis van presentaties, workshops en paneldiscussies, voeren we vaak ook interviews uit om extra inzichten te krijgen die uw artikel naar een hoger niveau kunnen tillen. Deze interviews helpen ons ook om een langdurige relatie op te bouwen met onze klanten, waarvan we met een aantal al tien jaar of langer samenwerken.

Een toegewijde verslaggever als u er een nodig hebt

Als u geïnteresseerd bent in een toegewijde verslaggever op een toekomstige conferentie of een congres, neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Als richtlijn geldt dat ons tarief varieert van 750 tot 900 euro voor een volledige dag, exclusief reis- en verblijfkosten. De copywriting die volgt is gebaseerd op ons uurtarief van 90 euro.

Op zoek naar de perfecte Engelstalige reporter voor uw volgende evenement?

Volg ons op LinkedIn, Twitter en Facebook