Referentie TNO

Als een van de grootste en oudste onafhankelijke onderzoeksorganisaties in Nederland speelt TNO  een belangrijke rol bij het duurzaam versterken van de kracht van de industrie en het welzijn van de samenleving. Meer dan 3200 medewerkers richten zich op zaken als veiligheid, gezondheid en de energietransitie. Hun diensten omvatten contractonderzoek, advies, producttesten en de oprichting van nieuwe startups.


TNO is al meer dan 25 jaar een van onze grootste klanten. Maandelijks vertalen we een aantal TNO Insights artikelen van het Nederlands naar het Engels, waaronder de onthulling van het revolutionaire SolaRoad fietspad en een rekenmodel om de circulaire economie te stimuleren. Ook zijn we actief betrokken bij de vertaling van de interne documenten van TNO, waaronder de Code of Conduct en de richtlijnen voor inzetbaarheid. Dit vereist vooral een consequent gebruik van zakelijke voorkeuren en technische terminologie die we up-to-date houden in overleg met TNO-medewerkers.

Andere voorbeelden van ons recente werk zijn het nakijken van de white paper Technology for Climate en het ondertitelen van het jaarverslag filmpje van 2018 die nu meer dan 800 keer is bekeken.

Op zoek naar een snelle vertaling van Engels naar Nederlands of Nederlands naar Engels? Neem dan nu contact met ons op!

Volg ons op LinkedIn, Twitter en Facebook