Uw boodschap luid en duidelijk communiceren

Bij CPLS verlenen we onze service al meer dan 25 jaar aan klanten uit heel Nederland. Waar de meeste tekstspecialisten zich uitsluitend richten op Engels-Nederlandse of Nederlands-Engelse vertalingen, streven wij ernaar om klanten te helpen bij elk aspect van de schriftelijke communicatie. Of u nu een nieuwe website nodig heeft om een spin-off bedrijf te promoten of een kort artikel om uw laatste resultaten samen te vatten, kunnen wij zorgen voor duidelijkheid, consistentie en betrouwbaarheid in copywriting.

Een aanpak op maat voor elke publicatie

Net als bij onze vertalingen ligt de focus van CPLS op technologie en innovatie: thema's die van groot belang zijn voor de moderne samenleving en doorbraken die de manier waarop we leven kunnen revolutioneren, zoals duurzaamheid, dataprivacy en geautomatiseerd rijden. We stemmen onze stijl af op de behoeften van elke klant en geven een eigen stem aan publicaties zoals projectrapporten, industriële tijdschriften en academische nieuwsbrieven. Kijk voor een paar voorbeelden van ons recente werk op de referentiepagina's van ARTEMIS-IA en ITEA.

Conferentie resultaten naar een breder publiek brengen

Namens onze klanten is CPLS aanwezig op meerdere technologieconferenties per jaar. Naast het schrijven van artikelen op basis van speeches en paneldiscussies, zijn we beschikbaar om interviews te houden met belangrijke spelers om essentiële informatie duidelijk te communiceren met een breder publiek. Voor meer informatie kunt u terecht op onze congres rapportage pagina.

Kosten en doorlooptijd

Nadat u contact met ons hebt opgenomen per telefoon, e-mail of app, begint een copywriting-opdracht met een bespreking van het soort product en de deadline die u nodig hebt om ons te voldoen. Ons uurtarief varieert van €90 tot €120, afhankelijk van de inhoud en de specificatie van de opdracht. Voor een volledige dag bij een conferentie bedraagt het dagtarief €850. Deze tarieven staan pas vast als er een offerte wordt aangeboden en geaccepteerd. Herzieningen zijn een herkenbaar onderdeel van het proces: de feedback van de betrokken partijen wordt direct verwerkt en is een belangrijk onderdeel van het maken van de perfecte tekst.

Om de eerste stap te zetten in uw volgende conferentie, tijdschrift, website of verslag, neem nu contact met ons op!

Volg ons op LinkedIn, Twitter and Facebook