FINANCIËLE WERELD


De financiële wereld van vandaag is een domein dat, net als vele andere, wordt gedomineerd door digitale trends. Of het nu gaat om online bankieren, bitcoin of blockchain: de dienstverlening van financiële instellingen evolueert voortdurend. Dat geldt ook voor de gebruikers hiervan. In een land als Nederland, dat multicultureel en meertalig is, zijn zowel bedrijven als consumenten gebaat bij duidelijke communicatie. Van jaarverslagen en jaarrekeningen, tot instructies en toelichtingen.

CPLS is bekend met de behoeften van dit veranderende landschap en kan een beroep doen op een schat aan ervaring en expertise als het gaat om het Engels naar Nederlands of Nederlands naar Engels vertalen en redigeren van uiteenlopende financiële documenten. Voorbeelden zijn de vertaling van jaarverslagen voor Rabobank, ABP en TNO, maar ook de redactie van soortgelijke documenten voor TU/e en ITEA of lease- en dienstverleningsovereenkomsten van onder meer De Lage Landen en Vestia.

(Gezien de aard van de gegevens in de documenten, worden hier geen voorbeelden verstrekt).

Klik hier om terug te gaan naar de topics.

Wij bieden volledige vertrouwelijkheid bij de vertaling van financiële documenten van het Nederlands naar het Engels of van het Engels naar het Nederlands