Referentie Inside-IA

Inside Industry Association (voorheen ARTEMIS), dat deel uitmaakt van de ECSEL Joint Undertaking, is de Europese vereniging voor partijen op het gebied van Embedded Intelligent Systems, waaronder diverse industrieën, mkb's, universiteiten en onderzoeksinstituten. Op basis van vier hoofdprincipes (Europese concurrentiekracht, innovatie, wereldwijde impact en verbetering van het dagelijks leven) behartigt Inside-IA de belangen van haar leden, waaronder Siemens, TNO, Philips en NXP Semiconductors.


CPLS levert sinds 2010 bijdragen aan het Inside-tijdschrift en het profileren van de vereniging, en heeft conferenties bijgewoond in Nederland, Italië, België, Oostenrijk, Frankrijk, Zweden, Portugal, Spanje en Finland. Wij transformeren toespraken, keynotes, workshops en interviews tot artikelen die voor een breed publiek begrijpelijk zijn, zonder dat de belangrijkste technologische componenten worden weggenomen. Inside-IA richt zich op uiteenlopende onderwerpen als geautomatiseerd rijden, kunstmatige intelligentie en cyber-fysische systemen, wat een brede kennisbasis van ons vereist. Daarnaast zijn we verantwoordelijk geweest voor het redigeren van belangrijke documenten zoals Embedded Intelligence: Challenges and Trends, een onderzoek naar de staat van Europees Onderzoek & Ontwikkeling.

Om een indruk te krijgen van ons werk voor Inside-IA, kunt u de artikelen bekijken van Chris Horgan of Josh Grindrod in hun tijdschriften van juni 2018, december 2018 en juni 2019. Artikelen van deze laatste hebben een bereik van meer dan 6000 via de sociale mediakanalen van CPLS.

Op zoek naar een freelance journalist voor de verslaglegging op uw congres of conferentie?

Volg ons op LinkedIn, Twitter en Facebook